Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Ordinea De Zi Guvern

Ordinea De Zi Guvern. 179/2002 privind demilitarizarea unităţilor aparatului central al ministerului afacerilor interne şi a structurilor subordonate acestuia. Ora 16:09 ordinea de zi a fost aprobată. Agenda ședinței și, respectiv, proiectele care urmează a fi aprobate au fost făcute publice cu zece minute înainte de. Pe ordinea de zi sunt deocamdată cinci puncte, dar în deschiderea acestuia, cel mai probabil, maia sandu va anunța o serie de măsuri în legătură cu siguranța tragicului rutier. „republica moldova a devenit imuna la diferite tulburari din exterior, avem indicatori nu sporeste presiunea fiscala sau administrativa. subiectele pe ordinea de zi:

Stiri despre ordinea de zi. R.), proiectul de ordonanţă de urgenţă va intra în primă lectură şi, după. Guvern, ordine de zi, sedinta, plan. De asemenea, guvernul a decis acordarea unui nou lot de ajutoare materiale consiliilor raionale ocnița și glodeni în scopul lichidării consecințelor calamităților naturale din primăvara și vara acestui an. Ordinea de zi a ședințelor guvernului se aprobă de acesta la propunerea prezidiului guvernului.

ședință Importantă De Guvern Bugetul Si Salariile Minerilor Pe Ordinea De Zi Stirileprotv Ro
ședință Importantă De Guvern Bugetul Si Salariile Minerilor Pe Ordinea De Zi Stirileprotv Ro Source from : https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sedinta-importanta-de-guvern-sunt-doua-puncte-urgente-pe-ordinea-de-zi.html
Pe ordinea de zi se află următoarele acte normative: Proiect de ordonanţă de urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2019. Pe ordinea de zi, cererile privind ridicarea imunității parlamentare a doi deputați. Guvernul a transmis ordinea de zi a ședinței care va începe la ora 14.00, la palatul victoria. De asemenea, guvernul a decis acordarea unui nou lot de ajutoare materiale consiliilor raionale ocnița și glodeni în scopul lichidării consecințelor calamităților naturale din primăvara și vara acestui an.

Potrivit unui comunicat al guvernului, pe ordinea de zi a şedinţei din această săptămână se află şi o printre memorandumurile de pe ordinea de zi se numără:

Ce se află pe ordinea de zi. 2 pentru modificarea hotararii guvernului nr. Agenda ședinței și, respectiv, proiectele care urmează a fi aprobate au fost făcute publice cu zece minute înainte de. Guvern, ordine de zi, sedinta, plan. 2 din ordonanţa de urgenţă a guvernului nr.

Miercuri, 22 ianuarie 2020, ora 15:00, membrii cabinetului de ministru se vor întruni în ședință, iar pe ordinea de zi au fost incluse 14 subiecte, inclusiv subiecte secrete, informează telegraph.md. Guvernul se reuneşte joi în şedinţă, iar printre proiectele cuprinse pe ordinea de zi se află aprobarea normelor metodologice pentru evaluarea în vederea miniştrii vor mai avea, de asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei modificarea oug nr.5/2015 privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice. 1 cu privire la cadre. 179/2002 privind demilitarizarea unităţilor aparatului central al ministerului afacerilor interne şi a structurilor subordonate acestuia. Proiecte de ordonanțe de urgență.

Guvernul S A Intrunit In Prima ședință Din Acest An
Guvernul S A Intrunit In Prima ședință Din Acest An Source from : https://sputnik.md/politics/20210120/33312525/Sedinta-Guvern-ministri-prim-ministru-ordinea-de-zi.html
Proiect de hotărâre privind modificarea datelor de identificare şi 2. Agenda ședinței și, respectiv, proiectele care urmează a fi aprobate au fost făcute publice cu zece minute înainte de. De asemenea, pe ordinea de zi se află o hotărâre privind aprobarea normelor de implementare a programului prima casă. Pe lista proiectelor de acte normative nu se află nici o ordonanță de urgență sau lege din domeniul justiției, și nici proiectul de hotărâre publicat miercuri seară de ministerul finanțelor care prevedea plafonarea prețului de vânzare. Guvernul a făcut publică agenda ședinței care începe la ora 13.00.

Guvernul nu a adoptat azi o ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi amnistia.

Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea hotărârii guvernului nr.1.079/2007 pentru reglementarea parcului auto. Potrivit unui comunicat al guvernului, pe ordinea de zi a şedinţei din această săptămână se află şi o printre memorandumurile de pe ordinea de zi se numără: Proiect de hotărâre privind modificarea datelor de identificare şi 2. De asemenea, pe ordinea de zi se află o hotărâre privind aprobarea normelor de implementare a programului prima casă. Ce se află pe ordinea de zi.

R.), proiectul de ordonanţă de urgenţă va intra în primă lectură şi, după. 179/2002 privind demilitarizarea unităţilor aparatului central al ministerului afacerilor interne şi a structurilor subordonate acestuia. Guvernul republicii moldova se întrunește astăzi în ședință pentru a aproba două acorduri de creditare a republicii moldova semnate cu federația rusă și fondul monetar internațional. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea hotărârii guvernului nr.1.079/2007 pentru reglementarea parcului auto. Ordinea de zi a fost aprobata.

Ordinea De Zi A ședinței De Guvern Din 22 Ianuarie 2020 Ora 15 00 Telegraph Moldova
Ordinea De Zi A ședinței De Guvern Din 22 Ianuarie 2020 Ora 15 00 Telegraph Moldova Source from : https://telegraph.md/ordinea-de-zi-a-sedintei-de-guvern-din-22-ianuarie-2020-ora-1500/
Pe ordinea de zi a ședinței de marți a guvernului, care va începe la ora 13.00, apare și proiectul de lege pentru aprobarea contului de asemenea, un alt proiect de lege trecut în convocatorul ședinței de guvern vizează aprobarea contului general anual de execuţie a bugetului de stat, a contului anual de. 1 cu privire la cadre. 179/2002 privind demilitarizarea unităţilor aparatului central al ministerului afacerilor interne şi a structurilor subordonate acestuia. Proiect de ordonanţă de urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2019. Guvernul republicii moldova se întrunește astăzi în ședință pentru a aproba două acorduri de creditare a republicii moldova semnate cu federația rusă și fondul monetar internațional.

Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor din cadrul ședinței guvernului româniei.

Guvernul a dat publicității proiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței din 8 februarie 2019. Guvernul urmează să discute astăzi un proiect de hotărâre pentru aprobarea strategiei militare a româniei. „republica moldova a devenit imuna la diferite tulburari din exterior, avem indicatori nu sporeste presiunea fiscala sau administrativa. subiectele pe ordinea de zi: Guvernul adoptă actele pentru alegerile parlamentare. Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor din cadrul ședinței guvernului româniei.

Posting Komentar untuk "Ordinea De Zi Guvern"