Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Brasov 14 Zile

Vremea Brasov 14 Zile. Stai informat citind prognoza meteo pentru urmatoarele zile. This accommodation placemark is situated in brasov, romania and its geographical coordinates are 45°. Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg. Încărcarea vremii timp de 10 zile brasov, românia. Showing the uncertainty and reliability of the weather forecast.

Purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Satellite image of brasov, romania and near destinations. 1022 mb (767 mmhg) umiditate: 7 zile 10 zile vremea pe hartă. Surprinzător însă, temperatura resimțită în cursul zilei va fi mai ridicată, de minus 1 grad.

Vremea Brasov Judetul Brasov Prognoza Meteo Pe 10 Zile Brasov
Vremea Brasov Judetul Brasov Prognoza Meteo Pe 10 Zile Brasov Source from : https://www.vremea.ro/brasov/brasov/
Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in brasov. Vremea pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele vremii meteo este aproximativ de 80%. Brasov (braşov, braşov, romania) starea vremii, temperatura, vantul, precipitatii, umiditatea aerului si nebulozitatea cerului. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Starea vremii in brasov pe 15 zile.

Vremea in brasov, resedinta judetului brașov, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in brasov actualizata vineri, 26 februarie, 2021. Vremea în brașov va fi foarte rece pe 14 ianuarie. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru brasov: Mercurul va indica maxime de 18 grade in moldova, 14 in maramures, 16 in crisana, 15 in transilvania, 16 in banat, 16 in oltenia, 17 in muntenia si 16 grade in dobrogea. Și asta pentru că soarele va străluci și va fi senin în brașov, iar vântul nu va avea putere.

Și asta pentru că soarele va străluci și va fi senin în brașov, iar vântul nu va avea putere. Miercuri, 17 februarie 2021 ultima actualizare: Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for brașov, brașov, românia. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru brasov: Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg.

فراش شريحة بكثير Vremea Kappa Brasov 14thbrooklyn Org
فراش شريحة بكثير Vremea Kappa Brasov 14thbrooklyn Org Source from : http://www.14thbrooklyn.org/vremea-kappa-brasov
Vremea in brasov, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in brasov, romania si in lume prin vremea.com. Indicația indexului uv de la 0 la 2 înseamnă pericol scăzut din cauza razelor uv ale soarelui pentru persoana obișnuită. Prognoza pentru brașov în următorele zece zile. Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in brasov. Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica.

Soarele răsare la 06:43 și apune la 18:14.

Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult. Vremea azi in brasov, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in brasov. Dacă ardeți cu ușurință, acoperiți și utilizați protecția solară spf 30+ cu spectru larg. Și asta pentru că soarele va străluci și va fi senin în brașov, iar vântul nu va avea putere. Showing the uncertainty and reliability of the weather forecast.

Cantitatea de precipitaţii 1 mm probabilitatea precipităţilor 93%. This accommodation placemark is situated in brasov, romania and its geographical coordinates are 45°. Încărcarea vremii timp de 10 zile brasov, românia. Și asta pentru că soarele va străluci și va fi senin în brașov, iar vântul nu va avea putere. Luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica.

Meteo 14 Septembrie Vremea In Romania In Prima Zi De Scoală Temperaturile ţin Cu Elevii
Meteo 14 Septembrie Vremea In Romania In Prima Zi De Scoală Temperaturile ţin Cu Elevii Source from : https://www.mediafax.ro/meteo/meteo-14-septembrie-vremea-in-romania-19543036
Prognoza pentru brașov în următorele zece zile. Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult. Indicația indexului uv de la 0 la 2 înseamnă pericol scăzut din cauza razelor uv ale soarelui pentru persoana obișnuită. Prognoza meteo si vremea pe urmatoarele zile pentru brasov: Vremea in brasov, resedinta judetului brașov, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in brasov actualizata marți, 24 noiembrie, 2020.

Azi, sâmbătă 14 noiembrie 2020 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 07:15.

Brașov 14 day extended forecast. Vremea azi in brasov, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in brasov. Prognoza pe 10 zile brasov. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. 2 km/h dinspre ssv presiune:

Posting Komentar untuk "Vremea Brasov 14 Zile"