Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Protestul Din 10 August

Protestul Din 10 August

„cine a greșit va plăti. În ce privește 10 august, ziua de sâmbătă, vreau vă spun de pe acum nu fac decât un singur lucru, un apel către toți cei care doresc să protesteze, cei care se „dacă cetățenii vor să protesteze, să o facă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

„cerem desecretizarea documentelor operative din 10 august, urgentarea rezolvării dosarului 10 august, aflat ladiicot și tragerea la răspundere a vinovaților de pe 10 august 2018, a. După ce a stat zece zile în spital, doru a decis să ia și el drumul diasporei. 10 si 11 din cedo.

Radio Romania International Doi Ani De La Protestul Din 10 August
vizitati articolul complet aici : https://www.rri.ro/ro_ro/doi_ani_de_la_protestul_din_10_august-2621864
450 de răniți este bilanțul protestului diasporei din 10 august. Pnl o cheamă pe dăncilă în parlament pentru a da explicații despre violențele de la protestul din 10 august. Manifestația de anul acesta a primit aprobare de la primăria capitalei.

După 10 august nu o să mai fiți proști, o să fiți automat educați și societatea se va schimba.

Totul se va schimba din 10 august, devenim românia unită. Update 22.30 protestatarii au început să plece unul câte unul din piața victoriei. Organizatorul a precizat că va fi toleranță zero față de orice fel de violență și față de orice situație de risc de violență.

Update 22.30 protestatarii au început să plece unul câte unul din piața victoriei. Malin bot a realizat un nou material video. Modificările la codul penal și de procedură penală.

Protest 10 August Protestul Din Piața Victoriei S A Incheiat Aproximativ 24 000 De Persoane Au Fost Prezente
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/actualitate/protest-10-august-protestul-din-piata-victoriei-s-a-incheiat-aproximativ-24-000-de-persoane-au-fost-533248.html
770 de persoane au depus plângeri, în dosarul privind violențele care au avut loc în piața victoriei, în 10 august. Se trăgea ca la război, asta își amintește de la protestul din 10 august doru oprea (43 de ani), membru al usr timiș. Malin bot a realizat un nou material video.

Răbdarea noastră are totuși limită, iar când întinzi coarda prea tare, te pleznește peste față.

Răbdarea noastră are totuși limită, iar când întinzi coarda prea tare, te pleznește peste față. Jandarmeria, instituția din subordinea ministerului de interne cu cele mai multe probleme de imagine, a fost vizitată de noul ministru. Totul se va schimba din 10 august, devenim românia unită.

770 de persoane au depus plângeri, în dosarul privind violențele care au avut loc în piața victoriei, în 10 august. Totul se va schimba din 10 august, devenim românia unită. Update 22.30 protestatarii au început să plece unul câte unul din piața victoriei.

Protestul Din 10 August 2019 In Imagini Video Fotogalerie
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/protestul-din-10-august-2019-in-imagini-video-fotogalerie-1171885
După 10 august nu o să mai fiți proști, o să fiți automat educați și societatea se va schimba. Se implineste un an de la momentul sensibil din 2018, cand fortele de ordine au intervenit brutal, desi anuntasera ca nu se vor confrunta cu cetatenii. Malin bot a realizat un nou material video.

Pnl o cheamă pe dăncilă în parlament pentru a da explicații despre violențele de la protestul din 10 august.

Marea culpă morală de care nu vor mai scăpa în veci. Și a mai căzut o grenadă. Modificările la codul penal și de procedură penală.

Posting Komentar untuk "Protestul Din 10 August"